Hoe krijg ik een overzicht voor de belastingaangifte?

Wilt u een overzicht van uw rekeningen om belastingaangifte te doen? Vraag dan hier kopieën van uw rekeningen aan. U heeft geen originele rekeningen nodig. 

Ik weet mijn betalingskenmerk(en)
Als u de betalingskenmerken weet, dan kunt u de rekeningen meestal zelf downloaden. Heeft u de rekeningen digitaal gekregen? Dan kunt u ze altijd downloaden. Vul uw betalingskenmerk hieronder in en u komt op pagina waar u de bijbehorende rekening kunt downloaden.

 

Downloaden lukt niet
Ziet u geen optie om de rekening te downloaden? Vraag dan een overzicht van uw rekeningen op via digitale assistent Ella. Dat doet u met de knop hieronder. Wij doen ons best om binnen 5 dagen op uw verzoek te reageren. 

Tip: download toekomstige rekeningen direct en sla ze op in een map op uw apparaat. Op deze manier kunt u de rekeningen later altijd nog bekijken en gebruiken voor uw belastingaangifte of declaratie bij uw zorgverzekeraar.

Ik weet mijn betalingskenmerk(en) niet
Heeft u het betalingskenmerk van uw rekening niet of ontvangt u uw rekeningen via post? Vraag ook dan een overzicht op via digitale assistent Ella. Wij doen ons best om binnen 5 dagen op uw verzoek te reageren.