Infomedics: Zorg voor elkaar

Infomedics campagne

 

Onze purpose

Het verschil maken in de zorg, daar gaan we voor. Om deze optimaal te laten functioneren. En vooral menselijk te houden. 

Als partner van zorgverlenend Nederland staan wij al meer dan 30 jaar naast onze klanten én de zijne. Om met onze factoring- en clearingoplossing en aanvullende diensten de zorgaanbieder zo te ondersteunen dat kostbare tijd beschikbaar blijft voor zorg. We zijn scherp, flexibel en integer. En met onze no-nonsens attitude creëren wij oplossingen die impact hebben op het zorgsysteem waar alle mensen in Nederland gebruik van maken. Zo zijn we er voor onze klanten én voor de zijne. Samen bouwen we aan een beter, toekomstbestendig zorgsysteem. Zorg voor elkaar! 

Behandeling Ziekenhuis

 

Hoe werkt het dan? 

Jij brengt een bezoek aan een zorgverlener. Jouw zorgverlener geeft aan ons door welke behandeling hij of zij heeft verricht en wij brengen dat, afhankelijk van hoe je verzekerd bent, bij jou in rekening. Ondertussen wordt ook de zorgverlener door Infomedics uitbetaald, zodat hij/zij niet op zijn geld hoeft te wachten. 

Onze klanten vertrouwen op The Infomedics Machine: Nederlands meest geavanceerde en zelfgebouwde declaratiesysteem.  We verwerken voor meer dan 5 miljard euro aan zorgdeclaraties per jaar en declaratiegegevens van praktisch elke inwoner van Nederland. Maar belangrijker dan vandaag is de dag van morgen. We gaan mee met de technologische ontwikkelingen, spelen in op de behoeften van de zorgprofessional en vragen ons elke dag af wat beter kan. Zo kunnen we het verschil blijven maken in de zorg.  

Er gebeurt veel bij Infomedics

2 vrouwen met logo

Allereerst gaan we de komende jaren onze bestaande dienstverlening en systemen verder perfectioneren. We bouwen een compleet state-of-the-art IT systeem voor de zorg. Voor praktijken in de mondzorg, maar ook voor andere zorgsegmenten. Er worden dagelijks ruim 100.000 declaraties verwerkt voor meer dan 10.000 zorgverleners in de mondzorg, paramedie, farmacie, geestelijke gezondheidszorg, hulpmiddelen (audiciens/opticiens) en medisch specialistische zorg. Bijna elke Nederlander heeft wel eens een rekening van Infomedics ontvangen, na een bezoek aan de tandarts of fysiotherapeut, in een roze envelop of via e-mail.  

Dit declaratieplatform wordt door onze IT'ers doorontwikkeld. De afdeling Finance draagt zorg voor alle betalingen. En een nog groter team collega's op de servicedesk staat dagelijks klaar om vragen te beantwoorden van onze klanten of zorgconsumenten die een rekening ontvangen. Telefonisch of via een van de andere mogelijkheden die we bieden. Al met al een megaoperatie waar de zorgverlener geen last van mag hebben. 

En juist daarom werken er bij Infomedics ambitieuze, getalenteerde mensen die niet terugdeinzen voor wat complexiteit. Word jij ook een Infomedic?  

Wat vinden we belangrijk?

Man met Infomedics bord
Wij zijn allemaal een Infomedic 

Gedreven en vooral onszelf. Die als één team achter de zorgprofessional staan. En dat doen we vanuit onze gezamenlijke waarden. 

Oplossingsgericht als jij bent ga je altijd voor het beste resultaat voor onze klant en de zijne. Operational excellence, met een uitstekende service en maximale first time right score, blijft onze focus. Daarin krijg jij veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Die neem je graag en die neem jij serieus. Met jouw kennis bouw jij mee aan de integriteit van Infomedics. En natuurlijk wil jij, net als Infomedics, vooruit. Samen zetten we in op groei. Meer dan naar je papiertje, kijken we vooral naar je talent. Dat vergroten is elke investering waard. Jij kan groeien binnen je huidige rol of naar een andere rol. Werkplezier en een goede werk- privébalans staan daarbij voorop. Zo blijf jij vol energie

We doen het samen. Als één team. We nemen je mee in de keuzes die we maken, we communiceren open en helder naar elkaar en de deur staat altijd open voor vragen en suggesties. Samen bouwen we aan het grootste MedTech powerhouse van de zorg. 

Onze belofte aan jou

Vrouw op gaming stoel

Jouw mening doet ertoe​!
Wij zijn een organisatie met korte lijnen en communiceren transparant over de ontwikkelingen binnen en kansen voor Infomedics. Wij geven jou het vertrouwen en de ruimte om initiatief te nemen en zelf te bepalen hoe jij je werkt uitvoert. Wij waarderen het als jij die ruimte pakt.​ 

Je kan jezelf zijn bij ons.
Wie jij ook bent, bij ons voel jij je direct thuis. Wij respecteren niet alleen elkaars verschillen, maar omarmen deze en leren ervan. Want juist die verschillen maken Infomedics sterker.​ Jij werkt samen met no-nonsense collega’s die voor elkaar klaar staan. Wij hebben een informele en open cultuur; de deur staat altijd open.​  

Jij ontwikkelt je verder bij ons.
Jouw talent en ontwikkeling staan bij ons centraal. Want als jij groeit, groeien wij ook.​ Wij bieden jou ontwikkelkansen. Binnen je eigen rol of een andere rol. Heb jij de drive? Wij denken met jou mee. 

Word jij een Infomedic?

Kom naar de in-housedag!

Infomedics medewerker tafeltennis

Tijdens de in-housedag voor de servicesk Zorgconsumenten kom je bij ons langs om Infomedics te leren kennen. Je krijgt de kans om jezelf goed te laten zien en vragen te stellen. Aan het einde van de dag heb je een idee van de werkzaamheden en de cultuur binnen Infomedics. 

Wanneer je een goede indruk hebt gemaakt, kan het zijn dat we je direct een contract voor 7 maanden aanbieden!  

Lees meer over de in-housedag

Bekijk onze vacatures