Onze belofte aan jou

2023_172_003_Infomedics_Website_500x500px_Jason-Tafeltennis.jpg

Wij zijn allemaal een Infomedic
Bij Infomedics vinden we het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent. Vol energie werken we aan onze purpose, het verschil maken in de zorg. Dat doen we in een veilige omgeving, waar je wordt gezien, gehoord en uitgedaagd. Met verschillende achtergronden, culturen, geloven en overtuigingen. 

Jij ontwikkelt je verder bij ons
Iedereen krijgt het vertrouwen en de ruimte om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat iedereen verantwoordelijkheid krijgt en neemt. We doen het samen, als één team, met ieder in zijn kracht en met plezier. We nemen je mee in de keuzes die we maken, communiceren open en helder en de deur staat altijd open voor vragen en suggesties.   

Zorg voor elkaar
Samenwerken en verbeteren kan volgens ons alleen als we elkaar blijven zien en aanmoedigen. Wij hechten waarde aan een goede werk- privébalans. Om vol energie te zijn en te blijven. Wanneer je lekker in je vel zit, straal je dit ook uit. Het werk van de een heeft invloed op dat van de ander en op het resultaat voor onze klanten!

Nieuwe vacatures

Servicemedewerker

Image
Emmylou-SDZC_250x250.png

Ben jij graag met mensen in contact? En ben je in staat om elke klant met evenveel enthousiasme en inlevingsvermogen verder op weg te helpen? We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Bekijk deze vacature

QA Engineer

Image
WPB 24

Wil jij komen werken in een hecht team, waarin we er echt voor elkaar zijn en er een no-nonsense mentaliteit heerst? Dan is ons QA-team iets voor jou. 

Bekijk deze vacature

Software Architect

Image

Heb jij een behoorlijke dosis besluitvaardigheid en abstractievermogen? Deins jij er niet voor terug om je in korte tijd een groot kennisdomein eigen te maken? Lees dan verder.

Bekijk deze vacature

Er gebeurt veel bij Infomedics

De komende jaren gaan we onze bestaande dienstverlening en systemen verder perfectioneren. We bouwen een compleet state-of-the-art IT systeem voor de zorg. Voor klanten in de mondzorg, maar ook voor andere zorgsegmenten. We gaan mee met de technologische ontwikkelingen, spelen in op de behoeften van de zorgprofessional en vragen ons elke dag af wat beter kan. Zo kunnen we het verschil blijven maken in de zorg.

Bijna elke Nederlander heeft wel eens een rekening van Infomedics ontvangen, na een bezoek aan de tandarts of fysiotherapeut, via e-mail of soms nog in een roze envelop. Er worden dagelijks ruim 100.000 declaraties verwerkt voor meer dan 7500 zorgaanbieders in de mondzorg, paramedie, farmacie, geestelijke gezondheidszorg, hulpmiddelen (audiciens/opticiens) en medisch specialistische zorg. Al met al een megaoperatie die de zorgaanbieder ontzorgt! 

Daarom werken er ambitieuze, getalenteerde mensen bij Infomedics, die niet terugdeinzen voor wat complexiteit. Word jij ook een Infomedic?

 
Wil je meer weten over wat er allemaal gebeurt bij Infomedics? Bekijk dan hieronder onze podcast.

Meer over Infomedics

Al onze vacatures