Hoe vraag ik een kopie van mijn rekening aan?

Bent u de originele rekening kwijt en wilt u deze declareren bij uw zorgverzekeraar? Vraag dan een kopie aan. Een kopie van een Infomedics rekening kan ook gebruikt worden voor de declaratie bij de zorgverzekeraar. U heeft geen originele rekening nodig. 

Ik weet mijn betalingskenmerk
Mooi! U kunt meestal uw rekening (opnieuw) downloaden via de betaalpagina van uw rekening. Uw zorgaanbieder moet dan uw mobiele telefoonnummer hebben doorgestuurd. Vul uw betalingskenmerk hieronder in.

 

Ziet u geen optie om de rekening te downloaden? Dan heeft uw zorgaanbieder uw mobiele nummer niet doorgegeven voor deze rekening. Vraag in dit geval een kopie aan via onze digitale assistent Ella.

Tip: download toekomstige rekeningen direct en sla ze op in een map op uw apparaat. Op deze manier kunt u de rekeningen later altijd nog bekijken en gebruiken voor uw belastingaangifte of declaratie bij uw zorgverzekeraar.

Ik weet mijn betalingskenmerk niet
Heeft u het betalingskenmerk van uw rekening niet of ontvangt u uw rekeningen via post? Vraag dan een kopie van de rekening aan via onze digitale assistent Ella.