Uw rekening via e-mail

Wij versturen een groot deel van onze rekeningen digitaal. Als uw zorgaanbieder uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer heeft doorgestuurd dan is de kans groot dat u uw rekening in uw e-mailbox vindt. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzamer milieu!

Uw rekening bekijken, betalen en downloaden
De digitale rekening kunt u direct bekijken en betalen vanuit onze e-mail. Als u hem wilt downloaden dan is er een extra controle nodig (een sms-verificatie). Betaalt u liever via onze website? Dat kan natuurlijk ook. Op de homepage kunt u het betalingskenmerk invullen, waarna u wordt doorgestuurd naar de betaalpagina. 

Wat als er gegevens onjuist zijn?
Als bijvoorbeeld uw mobiele telefoonnummer niet juist is, of uw e-mailadres is gewijzigd, geef dit dan door aan uw zorgaanbieder. Hij of zij kan ervoor zorgen dat u de rekening op papier krijgt toegestuurd. Ook wanneer u de rekening sowieso liever op papier wilt ontvangen, stelt uw zorgaanbieder dit voor u in in zijn/haar systeem. 

En opent u uw digitale rekening niet, omdat hij bijvoorbeeld niet is aangekomen? Dan sturen wij u uw rekening alsnog op papier, en heeft uw rekening een nieuwe betaaltermijn van 30 dagen. 

Bekijk alle veelgestelde vragen over de digitale rekening