Wat is Patiënten Enquête?

Patiënten Enquête is een digitale enquête die wordt verstuurd naar uw patiënten. De vragen die in Patiënten Enquête worden gesteld, hebben betrekking op de kwaliteit van uw behandeling en de hygiëne en inrichting van uw praktijk. De resultaten worden verzameld in een dashboard. In het dashboard kunt u zien hoe uw praktijk in het algemeen presteert. Daarnaast ziet u hoe uw patiënten de zorg van individuele zorgverleners ervaren. Tenslotte kunt u de resultaten per enquêtevraag bekijken. 

Hoe werkt Patiënten Enquête?

Informeer uw patiënten vooraf
Voordat wij de enquêtes uitsturen is het belangrijk om uw patiënten te informeren. Wij bieden hiervoor informatiemateriaal aan in de vorm van e-mailtemplates, balieflyers en posters. Uiteraard staat uw persoonlijke Klantexpert team ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.  

Digitaal versturen van de enquête
Nadat de patiënt is behandeld declareert u de behandeling via de gebruikelijke route bij Infomedics. Zodra de declaratiebestanden bij ons zijn aangeleverd, wordt er automatisch een digitale enquête verstuurd naar alle patiënten die normaal de rekeningen per e-mail ontvangen. De digitale enquête kan anoniem worden ingevuld en wordt uit naam van uw praktijk verstuurd.

Infomedics Patiënten Enquête infographic

Wat kunt u met de resultaten doen?

Doorlopend inzicht in de kwaliteit van uw praktijk 
Met Patiënten Enquête krijgt u op praktijk- en op behandelaarsniveau inzicht in uw dienstverlening. In het dashboard van Patiënten Enquête ziet u hoe patiënten uw praktijk over het algemeen ervaren. Denk daarbij aan zaken als de wachtruimte, de telefonische bereikbaarheid, de klantgerichtheid van het (balie)personeel en de hygiëne in de praktijk.

Uw team blijven ontwikkelen en verbeteren
In het dashboard kunt u de resultaten ook per behandelaar bekijken. Zo krijgt u direct een vergelijking tussen de verschillende behandelaren en hoe zij gewaardeerd worden. Met deze waardevolle informatie kunt u uw team continu blijven ontwikkelen en verbeteren.

Resultaten verzamelen voor KRT-certificering
Zodra er minimaal 50 enquêtes zijn ingevuld kunt u een rapportage downloaden en sturen naar Splend!d-survey. Zij beoordelen dit rapport en geven een gericht advies. Daarnaast ontvangt u een e-mail met een uitnodiging voor zelfreflectie, dit valt onder de reflectienorm van de KRT. Na beoordeling, advies en goedkeuring van Splend!d-survey kunt u het rapport indienen bij de KRT voor de certificering.  

Kennismaken met Patiënten Enquête?

Vraag meer informatie aan via ons formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
*Indien u klant bent bij Infomedics
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.