Welke oplossingen bieden wij aan?

Wilt u ver weg blijven van de administratieve rompslomp, verzekerd zijn van betaling voor uw geleverde diensten en geen risico dragen voor niet betaalde rekeningen? Infomedics heeft voor u de oplossing. Samen met softwareleverancier Intramed hebben wij D-Pay en D-Pay Lite ontwikkeld. Deze unieke oplossingen zijn volledig geïntegreerd in Intramed en verminderen de administratieve lasten van het complexe declaratieproces. 

icon
Direct declareren
icon
Snelle uitbetaling
icon
Geen debiteurenrisico

Hoe werkt deze dienstverlening?

D-Pay

Met D-Pay kunt u via de koppeling met Intramed direct uw declaraties bij zorgverzekeraars én zorgconsumenten indienen. U kunt D-Pay instellen zoals dat voor u het beste werkt. U heeft zelf de regie in handen en bepaald grotendeels zelf wat er met een declaratie gebeurt op het moment dat er een afwijsbericht vanuit de zorgverzekeraar komt. Een meerwaarde voor de praktijk omdat er nu zonder tussenkomst van de zorgverlener declaraties gestopt worden of direct naar de zorgconsument gaan. 

D-Pay Lite

Met D-Pay Lite kunt u automatisch per e-mail een iDeal-betaalverzoek sturen naar uw zorgconsument. Uit onderzoek blijkt dat 70% dezelfde dag nog betaalt. Maar daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. De standaard uitbetaaltermijn is 2 werkdagen. Zo nodig worden patiënten schriftelijk herinnerd om te betalen. Wordt er dan nog steeds niet betaald? Dan schakelen wij een deurwaarder in. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar betalers en niet-betalers. U kunt zich concentreren op zaken die er echt toe doen; de zorg voor uw patiënten.

De mogelijkheden per oplossing

D-Pay

 • Clearing
 • Facturering
 • Debiteurenbeheer
 • Digitaal factureren
 • Incassotraject
 • Deurwaarderstraject
 • Overname debiteurenrisico

D-Pay lite

 • Clearing
 • Facturering
 • Debiteurenbeheer
 • iDeal-betaalverzoek 
 • Incassotraject
 • Deurwaarderstraject
 • Overname debiteurenrisico

Wat doen jullie nog meer?

Infomedics Betaalplan

Het Infomedics betaalplan is voor patiënten die zorg nodig hebben, maar niet direct de volledige rekening kunnen betalen. Zeker in drukke en vaak kostbare, periode kan het voorkomen dat een behandeling voor een klant gewenst is, maar niet betaald kan worden. 

Lees meer over het Betaalplan

Even verder voorstellen

Wat cijfers en feiten op een rij

30 Jaar ervaring
8,3 Klanttevredenheid
35 Mln. declaraties per jaar
3,2 Mld. verwerkte omzet per jaar
6.000+ Aangesloten zorgaanbieders
99% van de zorgconsumenten is tevreden
Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman

Klantcase

Klantcase - Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman

Fysiotherapeuten en tevens eigenaren René Berger, Jeroen Twilt en Tijmen Tielman wilden af van de administratieve rompslomp die voortkomt uit de ingediende declaraties naar zorgverzekeraars. Geen gedoe meer met correcties en continuïteit in de geldstroom. Dat vond de praktijk - inmiddels al 9 jaar geleden - bij Infomedics.

Lees de volledige klantcase

Onze partners

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners dragen wij graag bij aan volledige ontzorging zodat u zich echt kunt concentreren op uw vak en uw patiënten.

Bekijk hieronder de mogelijkheden van onze verschillende partners.

Meer weten?

U wilt een afspraak met ons maken? Meer informatie over onze dienstverlening? Of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.