Weten of wij u kunnen helpen?

Wij bieden oplossingen voor diverse zorgsegmenten

Fysiotherapie, Podologie-Podotherapie, Logopedie, Diëtist, Osteopathie, Acupunctuur, Ergotherapie, Huidtherapeut, Handtherapie en overig.

Werkt u als Paramedicus met software die declaraties verwerkt conform de Vektis standaard PM304 of OS301? Ook dan kunnen wij uw verzekerde en/of onverzekerde declaraties verwerken.

Welke oplossingen bieden wij aan?

Wilt u ver weg blijven van de administratieve rompslomp, verzekerd zijn van betaling voor uw geleverde diensten en minimaal risico dragen voor niet betaalde rekeningen? Infomedics heeft voor u de oplossing. 

icon
Meer tijd voor uw vak en uw patiënt
icon
Direct declareren via uw klantportaal van Infomedics
icon
Snelle uitbetaling op een vast moment
icon
Minimaal debiteurenrisico
icon
Persoonlijke servicedesk voor al uw vragen
icon
Eigen klantportaal voor al uw inzichten

Infomedics en Intramed

D-Pay en D-pay Lite

Samen met softwareleverancier Intramed heeft Infomedics dienstverlening D-Pay en D-Pay Lite ontwikkeld. Deze unieke oplossingen zijn volledig geïntegreerd in Intramed en verminderen de administratieve lasten van het complexe declaratieproces. D-Pay maakt uw facturerings- en incassoproces gemakkelijk.  

Met D-Pay kunt u via de koppeling met Intramed direct uw declaraties bij zorgverzekeraars én zorgconsumenten indienen. U kunt kiezen voor D-pay of D-pay Lite, afhankelijk van uw wensen met betrekking tot betaaltermijn, clearing en wijze van incasseren 

Lees meer over D-Pay en D-Pay Lite

Ervaringen van onze klanten

Gezondheidscentrum de Stoof

Testimonial

Groepspraktijk Fysiotherapie Grave

Bij Groepspraktijk Fysiotherapie Grave werken eigenaren Shirley Sniekers en Erik Jan van der Eijk met Infomedics. Zij signaleerden dat er steeds meer particuliere rekeningen werden verstuurd. Door dit via Infomedics uit te besteden, kunnen zij nu meer tijd vrij maken voor hun patiënten.

Lees het volledige verhaal
Ronald Korsten

Testimonial

Fysiotherapie Ronald Korsten

Fysiotherapie Ronald Korsten was steeds meer tijd kwijt aan het debiteurenbeheer. Daarnaast was het achter betalingen aangaan ook niet altijd prettig om te doen. Doordat het debiteurenbeheer is uitbesteed aan Infomedics, kunnen zij als praktijk veel dichter bij hun dienstverlening blijven en besparen ze veel tijd.

Lees het volledige verhaal
Fysiopraktijk Het Centrum

Testimonial

Fysiotherapie Het Centrum

Fysiotherapie Het Centrum werd door FysOptima geattendeerd op Infomedics. Zij ervaren nu hoe gemakkelijk het is om door Infomedics ontzorgd te worden wat betreft de nota’s aan patiënten bij niet verzekerde zorg. Hierdoor is er in de praktijk meer tijd voor de patiënt.

Lees het volledige verhaal
Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman

Testimonial

Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman

Fysiotherapeuten en tevens eigenaren René Berger, Jeroen Twilt en Tijmen Tielman wilden af van de administratieve rompslomp die voortkomt uit de ingediende declaraties naar zorgverzekeraars. Geen gedoe meer met correcties en continuïteit in de geldstroom. Dat vond de praktijk - inmiddels al 9 jaar geleden - bij Infomedics.

Lees het volledige verhaal

Voor uw patiënten

Nadat een patiënt bij u is geweest, dan pakken wij de administratieve afhandeling voor onze rekening.

Onze partners

Bekijk hieronder de mogelijkheden van onze verschillende partners.

Meer weten?

U wilt een afspraak met ons maken? Meer informatie over onze dienstverlening? Of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.