Klantcase - Orthodontiepraktijk Wijchen

Wie: Dr. Olivier van Vlijmen
Specialisatie: Orthodontist
Praktijk: Orthodontiepraktijk Wijchen

Kunt u kort iets vertellen over uzelf en uw praktijk?
Na eerst enkele jaren als tandarts gewerkt te hebben in Nederland en Duitsland, heb ik mij aan de Radboud Universiteit gespecialiseerd tot orthodontist. Na mijn afstuderen ben ik voor mijn promotieonderzoek naar het gebruik van Cone Beam CT (3D röntgenfoto’s) binnen de orthodontie, nog enkele jaren verbonden gebleven aan de afdeling orthodontie in Nijmegen. Tegenwoordig heb ik een eigen praktijk in Wijchen.

Wat is voor u de motivatie geweest om met Infomedics te gaan samenwerken?
Voordat ik aan mijn specialisatie orthodontie begon, heb ik als tandarts waargenomen in een praktijk waar men gebruik maakte van factoring via Infomedics. Ik heb in de jaren daarna ervaren dat andere factoringmaatschappijen niet dezelfde service, betrouwbaarheid, openheid van zaken en lage kosten kunnen bieden. De keuze voor Infomedics was daarom snel gemaakt.

Welke voordelen ervaart u van het gebruikmaken van de dienstverlening van Infomedics?
Het online declaratieportaal is gebruiksvriendelijk, modern en overzichtelijk. Niet alleen het indienen van declaratie bestanden is kinderlijk eenvoudig, maar ook het terug zoeken van verrichtingen, betalingshistorie van een patiënt of vragen stellen over bijvoorbeeld een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar, is een fluitje van een cent. Daarnaast word je bij Infomedics op een snelle en goede manier geholpen bij vragen of problemen. Zelf facturen versturen en innen is een tijdrovende aangelegenheid, door dit uit te besteden aan Infomedics houd je meer tijd over voor belangrijkere zaken;
patiënten een mooie lach bezorgen!

Zou u Infomedics aanraden aan uw collega’s?
Absoluut. Infomedics biedt voor factoring de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het is daarnaast een betrouwbaar en professioneel bedrijf met uitstekende dienstverlening.