Klantcase - Fresh Unieke Mondzorg

Wie: Ilonka Armstorff
Specialisatie: Operationeel directeur
Praktijk: Fresh Unieke Mondzorg

Kunt u kort iets vertellen over uzelf en uw praktijk?
Fresh Unieke Mondzorg is een mobiele tandartspraktijk die complete mondzorg geeft aan kwetsbare groepen met beperkte mobiliteit. Wij reizen naar woonzorgcentra binnen Nederland om zorg op locatie te leveren.

Waarom heeft u het besluit genomen met Infomedics samen te werken?
Voordat wij gebruik maakten van Infomedics verliep de facturering nog handmatig via Exquise en Vecozo. Collega’s raadden ons aan om gebruik te maken van Infomedics. Sinds wij zijn overgestapt is onze Wlz betalingsstroom significant vereenvoudigd.

Welke voordelen ervaart u nu u in uw praktijk gebruik maakt van de diensten van Infomedics?
Uitbetalingen van zorg worden sneller en op gezette tijden uitgekeerd. Na het indienen van declaraties staat het bedrag enkele weken later op je rekening. Dit geeft extra financiële zekerheid bij het uitkeren van salarissen en het opvangen van allerhande kosten. Daarnaast verloopt de schakeling met de zorgkantoren nu gemakkelijker. Infomedics heeft goede contacten met de zorgkantoren, waardoor zij beter onze belangen kunnen vertegenwoordigen dan wij dat zelf kunnen.

Hoe ervaart u de geboden service van Infomedics?
Wij zijn daar erg tevreden over. De service is zeer goed en zaken zijn goed geregeld bij Infomedics. Bij vragen of problemen wordt je snel, vriendelijk en goed geholpen.

Bespaart het werken met ons product u tijd en kosten?
Wij besparen veel tijd door onze facturering uit te besteden aan Infomedics. Wanneer een declaratie niet wordt geaccepteerd, wordt direct aangegeven welke fout gemaakt is en/of wat de reden is dat de zorgverzekeraar de declaratie heeft afgewezen.  Dagelijks is onze tijdswinst c.a. een half uur. Maandelijks scheelt dat zo’n 10 uur aan werktijd en dus de nodige kosten.

Zou u Infomedics aanraden aan uw collega’s?
Zeker! Infomedics is een goed georganiseerd bedrijf, de facturering werkt goed en bespaart ons veel tijd en kosten.