Ik sta onder bewind. Hoe geef ik dit aan jullie door?

Staat u of uw cliënt onder bewind en wilt u dat de rekeningen van Infomedics naar een ander adres worden gestuurd? Stuur hiervoor de beschikking van de rechtbank naar info@cmib.nl. Het CMIB behandelt in opdracht van Infomedics alles met betrekking tot insolventie.

Geef de wijziging ook door bij de zorgaanbieder(s), zodat deze de juiste informatie in het systeem heeft. 

Kan ik mijn e-mailadres en/of telefoonnummer aanpassen?

U kunt uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer alleen bij uw zorgaanbieder aanpassen. Infomedics krijgt bij elke rekening opnieuw uw gegevens van uw zorgaanbieder. We houden geen eigen bestand met persoonsgegevens bij en kunnen dus geen gegevens voor u wijzigen.

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Geef het op tijd door aan uw zorgaanbieder als u bent verhuisd of gaat verhuizen. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste adresgegevens. Infomedics krijgt uw adresgegevens voor elke rekening opnieuw door van uw zorgaanbieder en houdt geen eigen bestand met gegevens bij.

Als u de wijziging niet op tijd doorgeeft, worden uw rekeningen op uw oude adres bezorgd. PostNL bezorgt de rekeningen voor Infomedics. U kunt gebruik maken van de verhuisservice van PostNL als u verhuisd bent.

Kopie naar nieuw adres

Als u graag een kopie van de rekening wilt ontvangen op uw nieuwe adres, neem dan contact op met een medewerker van onze servicedesk via digitale assistent Ella.

De gegevens op mijn rekening kloppen niet. Wat moet ik doen?

Geef dit meteen door aan uw zorgaanbieder. Infomedics krijgt uw gegevens bij elke rekening van uw zorgaanbieder. Infomedics houdt geen eigen bestand met gegevens bij.

Hoe kan ik mijn verzekeringsgegevens wijzigen?

U hoeft een wijziging in uw verzekeringsgegevens niet door te geven aan Infomedics. Infomedics krijgt uw gegevens bij elke rekening opnieuw door van uw zorgaanbieder en houdt geen eigen bestand met gegevens bij.

Geef het op tijd door aan uw zorgaanbieder als u iets wilt wijzigen, zoals een wisseling van zorgverzekeraar of zorgpolis.

Neem contact op met uw zorgverzekeraar als u de gegevens wilt wijzigen die uw verzekeraar van u heeft.

Andere onderwerpen

Herinnering/aanmaning

Image
IM_Icoon_Incassokosten.png

Herinnering of aanmaning met extra kosten ontvangen?

Bekijk alle vragen

Portaal zorgconsumenten

Image
IM_Icoon_Inloggen.png

Gebruikersnaam vergeten of hulp nodig bij het account?

Bekijk alle vragen