Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman

Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman

Wie: Jeroen Twilt & René Berger
Specialisatie: Fysiotherapie
Praktijk: Fysiotherapie Berger, Twilt en Tielman

Kunt u kort iets vertellen over uzelf en uw praktijk?
René Berger, Jeroen Twilt en Tijmen Tielman zijn praktijkeigenaren van Fysiother Berger en Twilt in Zwijndrecht. Binnen de praktijk zijn er 12 fysiotherapeuten werkzaam. Er wordt gestreefd bij zowel de individuele behandeling als bij groepstraining naar een grote mate van zelfredzaamheid van de patiënt. De oefenzaal biedt hierbij een uitgelezen mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut de belastbaarheid te vergroten, in een ontspannen sfeer, waarbij patiënten elkaar kunnen ondersteunen.

Wat is voor u de motivatie geweest om met Infomedics te gaan samenwerken?
Wij wilden korte metten maken met de  administratieve rompslomp die voortkomt uit de ingediende declaraties naar zorgverzekeraars. “Ik was alle rompslomp met de zorgverzekeraars zat”, aldus René Berger. Doorvoeren van correcties bij fouten en de communicatie met de zorgverzekeraars kost de praktijk veel tijd.

Welke voordelen ervaart u van het gebruikmaken van de dienstverlening van Infomedics?Infomedics biedt een efficiëntere en betere procesbeheersing met betrekking tot het declaratieproces. Correcties kunnen snel worden doorgevoerd. Het geld is snel binnen, waardoor continuïteit in de geldstroom gewaarborgd blijft.

Zou u Infomedics aanraden aan uw collega’s?
Ja. Infomedics is snel, efficiënt en betrouwbaar.