Werken op de IT-afdeling

Tell me more, tell me more

We zitten in een markt vol technologische en sociale innovatie, en kijken er naar uit dat jij onze IT-afdeling een beetje komt opschudden. Bouw jij een Tikkie voor de zorg? Of iets waar wij nog niet aan hebben gedacht?

Onze IT-afdeling is de trotse eigenaar van ons zelf-gebouwde systeem "TIM" a.k.a. "The Infomedics Machine". Een systeem wat ons in staat stelt zo'n 35 miljoen declaraties per jaar te verwerken, maar het is ook een systeem dat steeds verbeterd kan én moet worden. Dat biedt garantie voor uitdagende deelprojecten en ruimte voor creativiteit en innovatie. 

Bij Infomedics werken zo'n 30 IT'ers: het grootste gedeelte in Almere, een aantal collega's in Amersfoort, en een clubje ontwikkelaars in Polen. Samen bouwen we iedere dag aan een systeem dat de veiligheid van alle data die erdoorheen loopt garandeert. En weet je wat: we zoeken nog wel wat nieuwe collega's om ons daarbij te helpen. Zien we je snel? 

Vacatures van IT

Wat vinden je toekomstige collega's?

Werken bij Infomedics is tof, uitdagend en interessant! Deborah en Karel vertellen je er meer over. 

Deborah

Testimonial

Deborah Siwabessy

Deborah is ICT Kwaliteit- en productmanager. Sinds 15 jaar werkt ze bij Infomedics, en vertelt je graag meer over haar afdeling, de sfeer bij Infomedics en waar zij trots op is.

Lees de volledige testimonial
Karel

Testimonial

Karel Blokhuis

Als IT technical lead is Karel Blokhuis werkzaam op de IT-afdeling. Hij is de connectie tussen de IT-afdeling en de andere afdelingen. Karel vertelt wat meer over zijn baan.

Lees de volledige testimonial