Werken bij Infomedics

Iedere dag anders

Wij zijn Infomedics. En wij gaan voor zorgeloze zorg. We regelen de facturering en het debiteurenbeheer voor ruim 7500 zorgverleners. Zodat zij zich kunnen concentreren op waar ze het best in zijn: het bieden van goede zorg. Elk jaar versturen we namens onze klanten zo’n 35 miljoen rekeningen naar ruim 13 miljoen mensen in Nederland. We groeien snel en bieden een relatief nieuwe dienst aan. Tegelijkertijd bouwen we iedere dag verder aan ons eigen state-of-the-art IT-systeem dat ervoor zorgt dat alle processen snel, effectief en veilig verlopen.

Het werk doen we met zo’n 250 collega’s. Allemaal toppers, op allerlei afdelingen. We hebben IT'ers, heel veel collega's op de servicedesk voor Klanten en Zorgconsumenten, een uitgebreid Salesteam, medewerkers bij de afdeling Finance en Risk, HR-collega's en Marketing specialisten. Kom jij ons verblijden met jouw kennis en kunde? 

Kijk je liever video?

Leer meer over Infomedics!

Wil je meer weten over de verschillende afdelingen?

We vertellen je meer over IT, de servicedesks en onze supportafdelingen! Maak hieronder een keuze voor één van de afdelingen. We verblijden je met testimonials en video's om je nog beter te informeren over werken bij Infomedics!