Christy

Open cultuur 

 

Een van de redenen dat Christy met plezier bij Infomedics werkt, is de open cultuur. “Hoewel Infomedics geen controle heeft over het gedrag van individuen, ervaar ik dat eerlijkheid, integriteit en respect belangrijke waarden zijn binnen de organisatie. Een veilige sfeer staat voorop, waardoor je altijd wel iemand kan vinden die naar je luistert en je serieus neemt. 

Onderzoek wijst uit dat diverse teams productiever zijn en financieel beter presteren. De samenstelling van de organisatie laat zien dat Infomedics dit begrijpt. Ik zou me niet thuis voelen bij een bedrijf dat diversiteit en inclusie niet omarmt. Ik ben blij dat ik voor een bedrijf werk dat deze principes waardeert.” 

Marijn

Omarm diversiteit en wees nieuwsgierig
 

Marijn: “Door diversiteit te omarmen word je sterker, als individu, maar zeker ook als organisatie. Binnen onze organisatie werken evenveel mannen als vrouwen. We waarderen elkaar om wie we zijn, dat is de standaard. Je mag zijn wie je bent, waar je wieg ook heeft gestaan. We omarmen diversiteit. 

Zeggen is één, doen is beter. Sinds dit jaar hebben we bijvoorbeeld geen verplichte feestdagen meer waarop iedereen vrij is. Onze medewerkers kiezen zelf wanneer zij vrij nemen, dat kan met het Suikerfeest, Kerst, Chinees Nieuwjaar of je verjaardag.”

Ami

Groeikansen en een goede werk-privébalans
 

Ook voor Ami zijn diversiteit, inclusie en de erkenning van de unieke kracht die vrouwen inbrengen in alle aspecten van ons leven en werk belangrijk. 

“Bij Infomedics krijgt iedereen kansen om te groeien en mogelijkheden om mee te doen met allerlei initiatieven en campagnes. Infomedics biedt daarnaast middelen en ondersteuning aan voor een goede werk-privébalans voor mantelzorgers. Ik ben zelf curator van een familielid en dit geeft mij een gevoel van acceptatie en dat ik ook met dit soort problemen ergens terecht kan en dat ik er niet alleen ervoor sta.” 

Corinne vult aan: “We moeten elkaar steunen en helpen. Ik vind het belangrijk om vrouwen te coachen en te kijken wie ik een extra zetje kan geven.”