Paramedie

Ruime ervaring

Infomedics heeft een ruime ervaring met facturering en debiteurenbeheer in de paramedie. Wij werken voor fysiotherapeuten, maar ook voor acupuncturisten, apothekers, chiropractors, diëtisten, homeopaten, logopedisten, oefentherapeuten, osteopaten en podotherapeuten.

Facturering en debiteurenbeheer

Infomedics heeft inmiddels zo’n 15 jaar ervaring met de mondzorg. Wij helpen u graag met professionele en patiëntvriendelijke facturering en debiteurenbeheer.

De basis van onze dienstverlening bestaat uit het omzetten van de in uw praktijk uitgevoerde verrichtingen naar voor uw patiënt overzichtelijke facturen. Daarbij checken we altijd eerst bij de zorgverzekeraar of er sprake is van verzekerde zorg. Slechts het onverzekerde deel van de behandeling wordt aan uw patiënt gefactureerd. Dat is wel zo prettig voor uw patiënt.

Wij zorgen dat u uw geld volgens de afgesproken termijn op uw rekening ontvangt en handelen de betaling van de factuur met uw patiënt af. Patiënten die niet betalen, ontvangen een betalingsherinnering en na het verstrijken van de betaaltermijn een aanmaning. U kunt er voor kiezen om een eventueel deurwaarderstraject ook aan Infomedics te besteden. Voor u is dat prettig omdat u zich dan kunt blijven concentreren op de behandelrelatie met uw patiënt.

 Als u helemaal geen omkijken wilt hebben naar de financiële kant van het incassotraject kunt u ervoor kiezen om het debiteurenrisico bij Infomedics af te kopen. U krijgt dan niet achteraf te maken met de financiële gevolgen van niet-betalende patiënten in uw praktijk.

Uw patiënten kunnen ervoor kiezen om onze facturen digitaal te ontvangen en af te handelen. Ze hebben daarvoor hun eigen patiëntenportaal.

Als ze vragen hebben, kunnen ze veel antwoorden vinden op onze website of bellen ze met de Servicedesk Debiteuren. Onze servicemedewerkers realiseren een patiënttevredenheid van meer dan 99%. Uw patiënten zijn dus in goede handen bij Infomedics.

Meer weten?

Stuur ons een berichtje. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
 

Delen Volg ons online