Facturering en debiteurenbeheer

Ieder zijn vak

Als u zich voor de volle honderd procent op uw patiënten kunt concentreren, groeit de kwaliteit van uw zorg. Dat is waar het volgens ons om draait. De realiteit is dat uw aandacht wordt opgeëist door heel veel niet-zorgtaken. Taken die bijzonder tijdrovend en gecompliceerd kunnen zijn en inmiddels een specialisme op zichzelf. Denk maar eens aan facturering en debiteurenbeheer.

Facturering, debiteurenbeheer en incasso zijn al vele jaren ons specialisme. Wij kunnen u daarmee heel goed helpen. En dat willen wij ook graag.

Bespaar tijd en dus ook geld

Infomedics neemt het volledige debiteurenbeheer van u over en regelt het gehele facturerings- en incassoproces. We incasseren declaraties bij zorgverzekeraars en patiënten, verwerken retourinformatie, verzorgen eventuele herdeclaraties en verwerken betalingen en betalingsinformatie. Wij kunnen dat beter, efficiënter en goedkoper dan u. Daag ons maar eens uit om die rekensom vrijblijvend samen met u te maken.

Oplossingen op uw maat

U hebt bij Infomedics de keuze uit verschillende diensten, die specifiek zijn afgestemd op uw vak binnen de zorg. Wij verzorgen de facturering en het debiteurenbeheer van mondzorgpraktijken en een grote variatie aan therapeutisch praktijken waaronder fysiotherapie en podotherapie. Maar wij zijn er ook voor zelfstandig behandelcentra, die het financiële contact met hun patiënten willen professionaliseren. 

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd zodat u altijd krijgt wat u nodig hebt en nooit teveel betaalt.

Patiëntvriendelijke benadering

Patiënten die in het traject van debiteurenbeheer aangeven moeite te hebben met betaling ineens, bieden wij een betalingsregeling aan. Op die manier voorkomen wij dat kwesties rondom betaling van uw nota’s escaleren. Uw patiënten stellen deze aanpak vaak erg op prijs en houden zich meestal keurig aan de afspraken die wij met ze hebben gemaakt. Meer dan 99% van de patiënten is tevreden over ons en onze dienstverlening. En daar zijn we heel trots op!

Overzichtelijk declaratieportaal

Door in te loggen op ons declaratieportaal heeft u 24/7 inzicht in de status van uw declaraties en facturen. U kunt exact zien welke declaraties zijn verzonden en betaald. In het geval van clearing ziet u overzichtelijk gepresenteerd of de zorgverzekeraar uw declaraties heeft geaccepteerd en zo niet, op welke punten uw declaraties zijn afgewezen. U kunt in het declaratieportaal eenvoudig patiëntmutaties en factuurmutaties uitvoeren.

Meer weten?

Stuur ons een berichtje. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
 

Delen Volg ons online