Infomedics helpt zorgverleners succesvol te zijn. Door ze te ondersteunen en door werk uit handen te nemen dat eigenlijk niets met zorg te maken heeft.  

Wij scheppen ruimte voor succes door…

  • onze persoonlijke betrokkenheid bij elke zorgaanbieder die onze klant is - groot of klein, dat maakt niet uit
  • zorgvuldiger dan wie ook in onze branche om te gaan met de gegevens van uw patiënten - wij zijn volledig privacy proof
  • het realiseren van de hoogste patiënttevredenheid van onze branche - dat betekent dus rust aan uw balie

 

Meer weten?

Over Infomedics.

Wie zijn we? En wat doen we?

 

Bent u een zorgaanbieder? Dan zorgt Infomedics voor uw facturering en debiteurenbeheer.

Met onze vijftien jaar ervaring kunt u dat deel van uw praktijkvoering met een gerust hart aan ons overlaten. Zo houdt u meer tijd over om aan uw patiënten te besteden. Wij zijn trots op de hoge tevredenheid die wij bij zorgaanbieders en patiënten realiseren.

Welke diensten verlenen we?

Voor welke branches kunnen we veel betekenen?

Facturering en debiteurenbeheer

Infomedics werkt voor duizenden kleine en grote zorgpraktijken en -instellingen in Nederland. De bekendste activiteit bestaat uit facturering en debiteurenbeheer voor de eerstelijns zorg. Denk daarbij aan tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en tandprothetici. Maar wij werken ook voor fystiotherapeuten, chiropractors, podotherapeuten, diëtisten, logopedisten en osteopaten.

 

Columbus platform langdurige zorg

Voor de landurige zorg heeft Infomedics software ontwikkeld waarmee het berichtenverkeer tussen instellingen en financiers efficiënt wordt afgehandeld. Voor die instellingen wordt het daardoor veel eenvoudiger om hun financiering professioneel te organiseren en te verantwoorden.

Pien Support

Via de software Pien Support hebben tandartsen zicht op de ruimte die hun patiënten nog in hun zorgverzekering over hebben om een behandeling uit te laten voeren. Dat wordt door patiënten als een klantgerichte service ervaren en tandartsen kunnen zo sneller een vervolgafspraak maken.

Hoe denken uw patiënten erover? Wij nemen patiënttevredenheid zeer serieus.

Infomedics verstuurt rekeningen voor zorgverleners in Nederland. Tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen, fysiotherapeuten en andere (para)medici hebben hun facturering bij ons ondergebracht. Als u aan Infomedics doorgeeft welke behandeling u hebt verricht, brengen wij dat bij uw patiënt in rekening. Zo blijft er voor u meer tijd over voor het verlenen van zorg.

Ontdek hoe wij werken aan patiënttevredenheid >

99%

van de patiënten die nota’s ontvangen is tevreden over ons en onze diensten.
En daar zijn wij apetrots op!

145.000

facturen verzenden we per week 

3.950

patiënten bellen ons met een vraag

2.750

patiënten beoordelen het telefoongesprek 

55

patiënten geven aan niet tevreden te zijn en die bellen wij terug

5

patiënten zijn daarna nog steeds niet helemaal tevreden...

Hoe gaan wij om met de privacy van uw patiënten?

Infomedics beheert en verwerkt grote hoeveelheden data. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgvuldig met al die data om te gaan. En daarom hebben we een muur van maatregelen om onze organisatie heen gebouwd om deze data te beschermen, de kwaliteit van ons werk te kunnen garanderen en potentiele risico’s vroegtijdig te elimineren. Infomedics is zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd. Dit eisen wij ook van onze belangrijkste dataverwerkende partners. Door deze aanpak zijn wij volledig privacy-proof.

Meer over informatieveiligheid en privacy >

Delen Volg ons online