Groeiende betaalproblemen bij uw patiënten?

Wij bieden de oplossing: Factoring Compleet

Steeds meer mensen kunnen door gestegen kosten de rekening niet meer betalen. U loopt hierdoor vaker het risico op onbetaalde rekeningen. Het kost u dan meer werk om rekeningen betaald te krijgen. Als u klant bent bij Infomedics verloopt alle communicatie met uw patiënt via ons. U krijgt uw betaling op een vast moment. 

Overname debiteurenrisico

Met ons product Factoring Compleet neemt Infomedics uw debiteurenrisico over. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de groeiende betaalproblemen van uw patiënt. Betaalt uw patiënt later of gespreid? U krijgt uw declaraties gewoon op het afgesproken moment uitbetaald. Zo helpen wij iedereen om onbetaalde rekeningen zoveel mogelijk te voorkomen.

Om hun marge onder controle te houden kunnen onze klanten ook een kennisdocument downloaden. Of contact opnemen met de accountmanager die zich inzet om onze klanten hierin te adviseren. Zo helpen wij u uw debiteurenrisico te beheersen en heeft u meer financiële rust in uw praktijk!

  Bij ons staat uw patiënt centraal.

  Met ruim 70 collega’s op de servicedesk staan we dagelijks klaar om uw patiënten te helpen bij vragen over de rekening. Buiten openingstijden beantwoordt onze digitale assistent Ella vragen van uw patiënt. Zo staan wij 24/7 voor uw patiënt klaar! 

  We incasseren altijd op sociaal verantwoorde wijze. We hebben een goed uitgedacht incassoproces met voldoende mogelijkheden om de rekening op tijd te betalen. Lukt dat toch niet? Dan bieden we de mogelijkheid tot een uitgestelde betaling of een kosteloze betalingsregeling. Zo zoeken we samen met uw patiënt naar de beste oplossing om onnodige kosten te voorkomen. 

  We hebben communicatiematerialen voor uw praktijk om uw patiënten te informeren over de diensten van Infomedics. Zo is uw patiënt goed op de hoogte en krijgt u minder vragen aan de balie. 

  icon
  We staan 24/7 klaar. Voor u en uw patiënt.
  icon
  We incasseren op sociaal verantwoorde wijze
  icon
  Heldere informatievoorziening voor uw patiënt
  Keukentafel_contact

  We ontzorgen van A tot Z

  We bieden een totaaloplossing zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. U kiest uw gewenste pakket en wij doen de rest! Dit is wat u van ons kunt verwachten:

  1. We hebben contact met zorgverzekeraars en we dienen uw declaraties bij hen in 
  2. We betalen u uit op een afgesproken vast moment 
  3. We versturen de rekeningen naar uw patiënten voor het niet-vergoede deel
  4. Als u dat wilt, nemen we uw debiteurenrisico over
  5. U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen
  6. Er zijn koppelingen mogelijk met boekhoudprogramma's als Twinfield & Exact Online
  7. In het klantportaal heeft u direct inzicht in uw omzetcijfers en ingediende declaraties. Zo blijft u in de regie!

  We streven naar de beste dienstverlening. En onze klanten staan centraal in alles wat we doen. 

   

  Nog geen klant bij Infomedics?

  We leggen u graag uit wat de samenwerking met Infomedics voor u, uw praktijk en uw patiënten kan opleveren. Onze accountmanagers maken graag een vrijblijvende afspraak met u. 

  Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
  *Indien u klant bent bij Infomedics
  CAPTCHA
  Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.