Vertimart en Infomedics slaan de handen ineen

Vertimart en Infomedics gaan samen verder onder dezelfde moeder: MSPS Holding B.V., onderdeel van HAL Investments. Alle bedrijven binnen MSPS zetten zich in voor het optimaliseren van praktijken van eerstelijns zorgaanbieders in Nederland. Gezamenlijk verzorgen zij de gehele keten, vanaf de behandeling tot en met het innen van declaraties. Met als doel om maximale efficiency voor zorgaanbieders, zorgconsumenten en zorgverzekeraars te realiseren.

Bundelen van kennis en krachten
Door verschillende praktijksoftwarepartijen samen te brengen onder MSPS worden kennis en krachten gebundeld en kan er op grotere schaal  worden geïnvesteerd in cybersecurity en nieuwe diensten. Gezamenlijk gaan de bedrijven onder MSPS de volgende generatie state-of-the-art praktijksoftware voor de mondzorg ontwikkelen. De combinatie zorgt voor rust en continuïteit in de mondzorgpraktijk. Dat is hard nodig in een continue veranderend zorglandschap waar steeds hogere eisen aan zorgaanbieders worden gesteld.

Gé Systems Nederland, Flexdata en Vertimart blijven zelfstandig hun klanten bedienen met de praktijksoftware Simplex, Salusys en Exquise Classic en Exquise Next Generation, vanuit de bestaande locaties.

Quote Joost Querido (Directeur Vertimart): “Het is van groot belang voor onze gebruikers dat blijvend wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze software. Dataveiligheid, cybersecurity en privacy zullen de komende jaren een enorme inspanning vragen. Alleen door te focussen op de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied kunnen wij relevant blijven voor onze klanten. Door toe te treden tot MSPS, borgen wij de toekomst van onze organisatie en onze praktijksoftware. Daarnaast biedt de samenwerking met Infomedics de mogelijkheid om de gehele mondzorgsector perfect te bedienen.’’

Quote Fred Bloem (CEO MSPS): “Sinds 2018 hebben we geïnvesteerd in het leveren van praktijksoftware in de mondzorg. Met de software-organisaties van Flexdata, Gé Systems Nederland en nu ook Vertimart hebben we op dat gebied een grote hoeveelheid kennis en ervaring in huis die we combineren met onze jarenlange ervaring op het gebied van declaratieverwerking binnen Infomedics. Door de krachten van de verschillende bedrijven te bundelen en de techniek naadloos te koppelen, kunnen we de mondzorgverleners een nóg beter product aanbieden. Het verschil maken in de zorg, daar gaan we voor! Zodat mondzorgprofessionals kunnen doen waar ze goed in zijn: het bieden van de beste mondzorg!”

Over Vertimart
Vertimart, gevestigd in Kwadijk en Heemstede, is marktleider in Nederland in praktijksoftware voor tandprofessionals. Meer dan 3.000 mondzorgpraktijken en 200 tandtechnische laboratoria maken gebruik van de praktijksoftware van Vertimart. Mondzorgaanbieders maken gebruik van Exquise en tandtechnisch laboratoria van Qbridge. Vertimart heeft zowel een on-premise versie van de software (Exquise Classic) als een nieuwe cloud-based oplossing: Exquise Next Generation. Bij Vertimart werken zo’n 65 medewerkers.

Over MSPS Holding B.V.
Infomedics, Clearing House Apothekers, Vertimart, Gé Systems Nederland en Flexdata zijn allen onderdeel van MSPS Holding B.V. Binnen MSPS is een opsplitsing gemaakt tussen factoring- & clearingbedrijven en praktijksoftwarebedrijven. De bedrijven werken autonoom en bieden hun eigen diensten aan de markt. Binnen MSPS wordt kennis uitgewisseld en samengewerkt met als doel om de systemen naadloos op elkaar te laten aansluiten, met als ultiem doel: blije klanten.