Hoe maak ik een account aan op het patiëntportaal?

Wanneer uw zorgverlener uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons heeft aangeleverd, kunt u een account aanmaken. U ontvangt dan een e-mail en een papieren rekening. Met deze twee documenten kunt u een account aanmaken.

1. Klik op de link die u per e-mail heeft ontvangen.
  2. Vul de omschrijving in die op de papieren rekening staat en klik op ‘Verder’.
  3. U kiest een gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op ‘Account aanmaken’.
  4. U ontvangt een SMS-code op het mobiele telefoonnummer dat wij van uw zorgverlener hebben ontvangen.
  5. Vul de SMS-code in op het daarvoor bestemde veld en klik op 'Verder'.
  6. Uw account is aangemaakt. U kunt nu de betreffende rekening (en toekomstige rekeningen) inzien en betalen.

Delen Volg ons online