uwnota.nl heet voortaan Infomedics

Wij hebben onze naam veranderd

U kende ons tot voor kort als uwnota.nl. Wij sturen rekeningen namens uw zorgverlener. Maar vanaf februari 2017 is onze naam veranderd en heten wij Infomedics. Zo zijn wij ook bekend bij uw zorgverlener. Eén bedrijf, één naam. Dat is voor iedereen duidelijker.

Wat verandert er?

U ontvangt vanaf februari 2017 rekeningen met daarop de naam en het logo van Infomedics. Als u meer informatie wilt over uw rekening kunt u daarvoor vanaf nu terecht op www.infomedics.nl. Onze IBAN blijft hetzelfde, maar wij willen u vragen om bij internetbankieren de tenaamstelling vanaf februari 2017 te veranderen in Infomedics. Als u van uwnota.nl digitale facturen krijgt, ontvangt u die vanaf nu van Infomedics. Als u ons belt, nemen wij de telefoon op met onze nieuwe naam.

Wat blijft hetzelfde?

Alle betalingsafspraken en -voorwaarden blijven hetzelfde. U kunt ons op hetzelfde telefoonnummer bereiken als nu. U krijgt dezelfde mensen aan de telefoon als nu. En het belangrijkste, wij proberen u - net als nu - zo goed mogelijk te helpen.

Hoe werkt digitaal betalen bij Infomedics?

Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij uw zorgverlener bekend zijn, bieden wij u de mogelijkheid om uw rekeningen voortaan online af te handelen. Na uw bezoek aan uw zorgverlener ontvangt u van ons een papieren rekening én een e-mail waarin u wordt uitgenodigd een account aan te maken op www.infomedics.nl. Bij het aanmaken van uw account wordt u stap voor stap begeleid.

Liever op papier?

U bent natuurlijk niet verplcht uw rekeningen per e-mail te ontvangen. U bepaalt dat zelf. Wilt u uw rekening liever niet online afhandelen? Betaal dan de papieren rekening die u van ons ontvangt.

Hebt u vragen?

Heel veel vragen zijn al eens aan ons gesteld. Dus heel veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Bel dan met de Servicedesk. Die is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op 0900 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek).

 

Delen Volg ons online