Training Balieassistent (2022)

Een goed opgeleide balieassistent kan het verschil maken!

De balieassistent is niet alleen hét gezicht van de praktijk, maar de balieassistent is meer dan dat! Een goed opgeleide balieassistent kan het verschil maken in het slagen van uw praktijk. De eerstvolgende trainingsreeks staat gepland op vrijdag 16 september, vrijdag 14 oktober en vrijdag 4 november. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. 

Deze 3-daagse training is, in samenwerking met Edin, speciaal ontwikkeld voor de (aankomende) balieassistenten, officemanagers of tandartsassistent die, direct of indirect, te maken hebben met onze declaratie- en facturatieoplossingen. De 3 trainingsdagen zijn verdeeld over ongeveer 6 weken. Na de trainingsperiode is de balieassistent in staat om op professionele wijze de werkzaamheden achter de balie van de praktijk uit te voeren.

De belangrijkste onderdelen in deze training zijn:

Klassikaal leren

Persoonlijke leerdoelen, interactie met andere deelnemers en de professionele trainer staan centraal in de Training Balieassistent. Door in kleine groepen van maximaal 16 deelnemers, 3 dagen intensief met elkaar aan de slag te gaan, waarborgen wij de kwaliteit van de training.

Voor wie?

De Training Balieassistent is speciaal ontwikkeld voor Famed én Infomedics-klanten met een mondzorgpraktijk. Deze training is vooral geschikt voor assistenten en officemanagers die, direct of indirect, te maken hebben met onze dienstverlening. Wordt u binnenkort klant? Ook dan kunt u uw medewerkers al laten deelnemen aan deze training. Zo zijn ze direct goed voorbereid op het partnership met Infomedics.

Kosten

De Training Balieassistent kost €995,00 (vrij van btw) per deelnemer. Dit is inclusief het lesmateriaal, catering (koffie / thee / lunch / afsluitende borrel) en certificaat.

Inschrijven

Inschrijven kan via de blauwe button aan het begin van deze pagina. Zodra wij uw inschrijving ontvangen controleren wij de gegevens en nemen contact met u op om de inschrijving definitief te maken.

Infomedics en Edin verzorgen gezamenlijk de training. Voor deze training gaat u een directe relatie aan met Edin. De voorwaarden van Edin zijn van toepassing. Met uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden. Wij beoordelen uw inschrijving en zijn aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen. Let op: de factuur ontvangt u van Edin en moet voor aanvang van de training zijn betaald. Alleen dan is uw inschrijving definitief.

Gegevens praktijk  
Aanhef
Facturatiegegevens  
Gegevens deelnemer  
Aanhef
Wilt u dat wij een parkeerplaats voor u reserveren? *
*Infomedics is goed bereikbaar met het OV, we zitten op 3 minuten loopafstand van NS-station Almere. 
** Infomedics en Edin verzorgen gezamenlijk de ‘Infomedics Training Balieassistent’. Voor deze training gaat u een directe relatie aan met Edin. De voorwaarden van Edin zijn van toepassing, deze vindt u hier. Met uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden. Infomedics beoordeelt uw inschrijving en is uw aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen. Let op: de factuur ontvangt u van Edin en moet voor aanvang van de training zijn betaald. Alleen dan is uw inschrijving definitief.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.