Training Balie-assistent 2024

Een goed opgeleide balie-assistent maakt het verschil! 

De balie-assistent is niet alleen hét gezicht van de praktijk. Een goed opgeleide balie-assistent maakt het verschil in de praktijk. De eerstvolgende trainingsreeks staat gepland op: 

  • Donderdag 17 oktober 
  • Donderdag 14 november 
  • Donderdag 12 december

Deze 3-daagse training is, in samenwerking met Edin, speciaal ontwikkeld voor de (aankomende) balie-assistenten, officemanagers of tandartsassistenten die, direct of indirect, te maken hebben met onze declaratie- en facturatieoplossingen. De 3 trainingsdagen zijn verdeeld over ongeveer 6 weken. Na de trainingsperiode is de balie-assistent in staat om op professionele wijze de werkzaamheden achter de balie van de praktijk uit te voeren.

De belangrijkste onderdelen in deze training zijn:

  • Agendaplanning 
  • Telefonisch communiceren 
  • Herkennen van en inspelen op gedrag  

Klassikaal leren

Persoonlijke leerdoelen, interactie met andere deelnemers en de professionele trainer staan centraal in de Training Balie-assistent. Door in kleine groepen van maximaal 16 deelnemers, 3 dagen intensief met elkaar aan de slag te gaan, waarborgen wij de kwaliteit van de training.

Voor wie?

Deze training is vooral geschikt voor assistenten en officemanagers die direct of indirect, te maken hebben met onze dienstverlening. Wordt u binnenkort klant? Ook dan kunt u uw medewerkers al laten deelnemen aan deze training. 

Kosten

Klanten van Infomedics kunnen de training tegen een gereduceerd tarief volgen. De Training Balie-assistent kost € 995,- (vrij van btw) per deelnemer. Dit is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee en luncharrangement en certificaat.

Inschrijven

Inschrijven kunt u direct op de website van Edin doen. Vermeld in het opmerkingenveld dat u klant bent bij Infomedics en geef uw klantnummer door. Zodra de inschrijving is ontvangen, controleren wij de gegevens en neemt Edin contact met u op om de inschrijving definitief te maken.

Infomedics en Edin verzorgen gezamenlijk de training. Voor deze training gaat u een directe relatie aan met Edin. De voorwaarden van Edin zijn van toepassing. Met uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden. Wij beoordelen uw inschrijving en zijn aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen. Let op: de factuur ontvangt u van Edin en deze moet voor aanvang van de training zijn betaald. Alleen dan is uw inschrijving definitief.

Lees hier meer