De 3-daagse training

Na deze 3-daagse training, verdeeld over ongeveer 6 weken, is de balie-assistent in staat om de werkzaamheden achter de balie op professionele wijze uit te voeren. De balie-assistent is niet alleen in staat om een goede planning te maken maar kan op efficiënte en professionele wijze patiënten te woord staan in de praktijk én telefonisch. In meer detail komen de volgende drie onderwerpen uitvoerig aan bod:

  • Agendaplanning: ontwerpen dagplanning (blokplanning), omgaan met spoedgevallen, gaten in de planning en no-shows komen tijdens deze eerste trainingsdag uitvoerig aan bod.
  • Telefonisch communiceren: de theorie achter communicatie, verkrijgen van inzicht in eigen communicatiepatronen, professioneel én klantvriendelijke telefoneren maar ook het werken met Infomedics staan centraal in deze tweede trainingsdag.
  • Communicatie met patiënten in de praktijk: Hoe kom je zelf over? Hoe herken je moeilijk gedrag en hoe ga je hier vervolgens mee om? Dag drie gaat vooral om heel veel oefenen en leren om gesprekken positief te beïnvloeden.

Aanvullend op bovenstaande maken de deelnemers ook kennis met Infomedics. Een stukje achtergrond, tips om efficiënter te werken met het portaal maar ook letterlijk kennismaken met de mensen achter Infomedics. 

Persoonlijke aandacht

De trainingen vinden plaats in groepen van maximaal 16 deelnemers. Door de groepen klein te houden is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en eigen inbreng. De trainers staan dan ook uitgebreid stil bij de persoonlijke uitdagingen in de praktijk van de verschillende deelnemers. Voorbereiding is niet nodig maar even nadenken over specifieke cases mag natuurlijk altijd!

Voor wie

Balie-assistenten, officemanagers, tandartsassistenten of praktijkmanagers: de training balie-assistent is er ook voor iedereen die direct contact heeft met de patiënten in de praktijk. Voor zowel de startend balie-assistent als de ervaren officemanager is de training zinvol. Omdat er veel ruimte is voor eigen inbrengen én het delen van ervaringen onderling, leert iedereen op zijn eigen niveau. 

De trainers

Wij werken met professionele trainers van Edin met jarenlange ervaring in hun vak. Kijk voor meer informatie op het LinkedIn profiel van de betreffende trainer:

Prijs en voorwaarden

Via Infomedics betaalt u slechts €995 (vrij van btw) per deelnemer. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, catering én een certificaat. 

Infomedics en Edin verzorgen gezamenlijk de training. Voor deze training gaat u een directe relatie aan met Edin. De voorwaarden van Edin zijn van toepassing. Met uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarden. Infomedics beoordeelt uw inschrijving en is uw aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen. Let op: de factuur ontvangt u van Edin en moet voor aanvang van de training zijn betaald. Alleen dan is uw inschrijving definitief.

Praktisch

Programma en locatie

Alle trainingsdagen vinden plaats in het opleidingscentrum van Edin:

Ambachtsweg 4e
3953 BZ Maarsbergen

Alle trainingsdagen starten om 9.30u en eindigen rond 17.00u. Koffie, thee, fris, 2 snacks en lunch worden verzorgd. 

Direct inschrijven

U kunt zicht direct inschrijven op de website van Edin. Geef in het opmerkingenveld aan dat u klant bent van Infomedics en vergeet niet uw klantnummer te vermelden. Wij zorgen er vervolgens voor dat het gereduceerde tarief wordt doorberekend.