Patiënttevredenheid

Home / Patiënttevredenheid

Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over Infomedics. Rekeningen betalen wordt natuurlijk nooit echt leuk, maar wij willen het wel duidelijk en gemakkelijk voor u maken. 

De rekeningen-checker

Bovenaan onze website kunt u eenvoudig controleren of uw rekening betaald is. Heel veel mensen stellen ons die vraag, bijvoorbeeld als er een herinnering op de deurmat valt. Daarom hebben wij die checker bovenaan gezet.

Veel gestelde vragen

Als u een vraag hebt, wilt u snel en duidelijk een goed antwoord hebben. De meeste vragen zijn natuurlijk al eens eerder gesteld. Kijk daarom eerst even bij de veelgestelde vragen op de website.

Telefonisch contact met de Servicedesk

Staat uw vraag er niet bij? Bel dan met de Servicedesk. Onze medewerkers zijn op werkdagen te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur via het gratis telefoonnummer 036 - 20 31 900.

Laat weten wat u van ons vindt

Na elk telefonisch contact met Infomedics is er de mogelijkheid om via het telefonisch keuzemenu aan te geven of u tevreden bent of niet. Bent u niet tevreden, dan luisteren wij uw gesprek met ons terug en nemen wij contact met u op als dat nodig is.

Hebt u een gegronde klacht? Neem dan contact met ons op via klacht@infomedics.nl.

 

 

Delen Volg ons online