Dit zijn onze merkwaarden

IM_Icoon_Klantenbinding resized

Aandacht

Door oprechte aandacht en een persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat elk gesprek een prettig gesprek is. De klant voelt zich altijd gehoord en geholpen. De producten en diensten die we aanbieden sluiten naadloos aan bij de klantbehoefte, omdat we ons inleven in de situatie van de klant.   

 

IM_Icoon_Groeiproces resized.png

Optimalisatie

Als betrouwbare partner en stabiele marktleider verbreden en optimaliseren we dagelijks onze producten en diensten. We kijken continu naar nieuwe oplossingen om zo onze relaties zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken. En door de verbreding in onze producten en diensten worden we ook voor andere zorg-gerelateerde partijen een interessante partner.   

IM_Icoon_Oplossingsgericht resized 200.png

Ontspanning

We streven altijd naar een oplossing die onze klant verder helpt. Van ingewikkelde zaken tot iets simpels dat snel is geregeld. We verdiepen ons in de situatie van de klant of van de klant van onze klant en zetten onze vakkennis in om met een effectieve oplossing te komen. Dit zorgt voor minder rompslomp, minder stress, meer tijd voor elkaar. Oftewel, meer ontspanning.  

IM_Icoon_Betrouwbaar resized.png

Betrouwbaar

Wij gaan integer en verantwoordelijk om met de gegevens die we dagelijks verwerken in onze organisatie. We zijn een betrouwbare leverancier van software en services, die op een transparante en duidelijke manier communiceert. Je weet wat je aan ons hebt, wij zijn een ‘trusted third party’.  

IM_Icoon_Energie-vrouw resized.png

Dynamisch

We zijn een dynamische organisatie, er gebeurt altijd wat. Je hoort van ons via de socials als we weer ergens in het land aanwezig zijn. Je ziet ons op een beurs, of leest over ons in het nieuws. Onze klanten krijgen updates voor het declaratieportaal en de praktijksoftware en zien elke keer weer een verbetering of worden verrast door nieuwe producten en diensten.