Mohamed Ibrahimi

Mohamed Ibrahimi begon als Servicedesk medewerker bij Famed. Inmiddels zijn Famed en Infomedics verenigd en is Mohamed alweer een aantal jaar teamleider van de Servicedesk Klanten – DBC/GGZ. Hij ondersteunt zijn team, kijkt of alles volgens plan loopt en onderhoudt (externe) relaties. Een veelzijdige baan waarbij volgens Mohamed geen dag hetzelfde is.

“Dat geen dag hetzelfde is, is voor mij de reden dat ik dagelijks met plezier naar mijn werk kom. Ik heb altijd wat taken in mijn agenda staan, maar ik weet nooit wat er allemaal nog bij komt. Soms bellen verzekeraars omdat er iets niet goed is gegaan of is een zorgverlener op vakantie geweest en klopt de administratie niet meer. Dit zijn onverwachte dingen waar ik ter plekke op in moet spelen. Ik hou van het verrassingseffect.”

'Ik hou van het onverwachte'

“Ook onderhoud ik relaties met nieuwe en bestaande klanten. Ik help ze op weg met onze declaratiesoftware en sta voor ze klaar als ze vragen hebben. Ik ben het contactpunt en kan door ervaring vragen vaak meteen beantwoorden. Ik vind het bijzonder om soms nét een beetje extra te doen voor klanten, zo heb ik wel eens kosteloos twee dagen bij een zorgverlener op kantoor gezeten om de hele administratie bij te werken, omdat die dit vergeten was. Dat doen we uiteraard niet dagelijks, maar dit soort extra gebaren maken Infomedics bijzonder.”

Mohamed

Geen dag is hetzelfde: ik hou van het verrassingseffect!

Mohamed Ibrahimi (Teamleider Servicedesk Klanten)

'We worden gestimuleerd om ons te blijven ontwikkelen'

“We verliezen onze klanten nooit uit het oog, maar het is fijn dat ook wij niet uit het oog verloren worden. Je wordt erg gestimuleerd je te blijven ontwikkelen. Zo hebben we na de fusie van Famed en Infomedics met alle leidinggevenden een meerdaagse training in een klooster gevolgd om de manier van leidinggeven op elkaar af te stemmen. Hier groei je als persoon door, én het zorgt ervoor dat je je collega’s beter leert kennen. We hebben hier echt een band gevormd. De sfeer op mijn afdeling is ook heel familiair en iedereen kan tijdens, maar ook buiten werk goed met elkaar opschieten.”

'Tandartsen, kaakchirurgen en mondhygiënisten gaan vrijwillig langs Keniaanse scholen'

“Naast de interne focus op ontwikkeling zijn we ook extern bezig ons steentje bij te dragen. Infomedics is hoofdsponsor van de Dutch Dental Care Foundation. Een erg mooi initiatief vind ik, zij sturen mondzorgspecialisten langs Keniaanse scholen om de kinderen (en hun ouders!) van mondzorg te voorzien. Dit alles is in eigen tijd en op eigen kosten van de vrijwilligers. Jaarlijks mogen er vanuit ons bedrijf twee Infomedics collega’s mee om te helpen. Als je mee wil, schrijf je een mooie motivatiebrief voor jezelf, of draag je een collega aan! Ik vind het prachtig om te zien dat wij op deze manier bijdragen aan betere mondzorg in Kenia.”