Mitra Boedhoe

Als medewerker van de Servicedesk Klanten is Mitra Boedhoe het gezicht van Infomedics naar zorgverleners. Ze staat klaar voor alle aangesloten paramedici, apothekers, audiciens en opticiens. Dit doet ze door complexe zaken voor ze uit te zoeken, telefonische vragen te beantwoorden, storingen op te pakken, mails te beantwoorden of soms gewoon een empathisch luisterend oor te bieden.

“Ieder telefoontje is anders. De ene keer belt een klant over rekeningen die afgeboekt moeten worden, de andere keer is een bestand per ongeluk dubbel verwerkt of heeft de klant een uitbetaling niet gehad. Het gebeurt ook vaak genoeg dat iemand even zijn hart wil luchten over een situatie met een zorgconsument. Ik help klanten op inhoudelijke basis, maar soms heb je een klant aan de telefoon die al geholpen is met een gezonde dosis empathie.”

'Je moet sterk in je schoenen staan'

“In sommige gevallen moet je sterk in je schoenen staan als servicedesk medewerker, de emoties kunnen wel eens hoog oplopen tijdens een gesprek. Tegelijkertijd moet je soms ook streng zijn: als iemand bijvoorbeeld geen contractnummer kan noemen, dan kan en mag ik ze gewoon niet helpen en daar ben ik dan ook wel hard in. Gelukkig heb ik daar goed mee om leren gaan. Ik kan na een moeilijk gesprek een knop omdraaien en het achter me laten.”

Mitra Boedhoe

Het gebeurt vaak genoeg dat iemand gewoon even zijn hart wil luchten! Dan ben ik er ook.

Mitra Boedhoe (Medewerker Servicedesk Klanten)

'Iedereen staat voor elkaar klaar'

“De sfeer onder collega’s is heel goed, iedereen staat voor elkaar klaar om te helpen, maar ook om te luisteren en gezellig te kletsen. Onderling doen we buiten werk ook weleens leuke dingen, dit draagt bij aan het feit dat we een goed team zijn met elkaar. Wat ook heel leuk is: dit jaar ben ik gekozen om vanuit Infomedics mee te gaan naar Kenia met de Dutch Dental Care foundation, een mooie trip die me niet alleen door de directie, maar ook door mijn collega’s heel erg wordt gegund! Ik weet nu al dat die ervaring me nooit meer kan worden afgenomen en heb er enorm veel zin in."

'We zijn de schakel tussen de directie en de medewerkers'

“Ik ben altijd iemand geweest die knokt voor anderen, daarom heb ik besloten me aan te melden voor de ondernemingsraad (OR). Ik draag hier ‘een andere pet’, en heb de belangen van alle medewerkers voor ogen als we in gesprek zijn met de bestuurder. Er wordt naar je geluisterd als je feedback geeft aan de bestuurder, en we vragen iedereen met prangende kwesties dan ook om naar ons toe te komen, zodat wij dat bij de bestuurder neer kunnen leggen. Dat maakt de OR de schakel tussen de bestuurder en de medewerkers en ik ben blij dat ik onderdeel ben van deze raad.”