Nieuwe technologieën

Nieuwe technologieën

Als IT professional bij Infomedics werk je met de nieuwste stacks en technologie. Niet alleen op het gebied van development maar op alle IT-gerelateerde vlakken. Security staat bij ons centraal: denk aan zaken als next-gen antivirussoftware, secure gateways voor onze werkplekken, software defined networking, micro-netwerksegmentatie en een Zero Trust filosofie. We werken volgens het Security by Design principe en volgen dit in ons developmentproces. 

Flexibiliteit

Om flexibel te zijn werken we aan een optimaal werkende softwarefabriek. Een gestroomlijnde pipeline waarmee we snel, vloeiend, veilig wijzigingen of updates (semi)automatisch naar productie brengen. Zonder dat de klant daar last van heeft natuurlijk! En zonder dat wij daarbij afhankelijk zijn van individuele mensen. 

Security by Infomedics

Security by design

Om de veiligheid en stabiliteit van onze platformen te borgen werken we aan continuous pentesting en implementeren we monitoringtools in het developtmentproces. Zo hebben we zicht op de impact van wijzigingen vóórdat ze naar productie gaan. Zo zorgen we voor een zo hoog mogelijke uptime van onze platformen.

Continu leren en verbeteren

We werken steeds meer (en waar wenselijk) Agile en we volgen een continu verbeterproces. Zo worden onze diensten steeds beter. En zo kijken we ook naar onze collega's: iedereen krijgt een ruim budget voor opleidingen en trainingen. Wij investeren in jou, en krijgen daar jouw kennis en kunde voor terug. Zo worden we met zijn allen steeds beter!

Uitdaging en ruimte

Werken bij Infomedics betekent uitdaging en ruimte. Uitdaging in je werk en elke dag iets nieuws om je tanden in te zetten. Met ruimte voor ontspanning en onwikkeling van je skills.

Bekijk onze IT-vacatures

Vacatures van