Infomedics voor zorgaanbieders

Home / Infomedics voor zorgaanbieders

Uw tandarts of fysiotherapeut is liever zorgverlener dan boekhouder. Dat is uiteindelijk maar goed ook. Maar in de zorg is heel veel administratie te doen. Infomedics helpt uw zorgaanbieder door het ingewikkelde proces van het versturen en innen van rekeningen uit handen te nemen.

Uw zorgrekening

Infomedics helpt tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, fysiotherapeuten, podotherapeuten en nog veel meer zorgaanbieders in Nederland met het versturen van zorgrekeningen. Uw zorgverlener geeft ons door welke behandeling hij bij u heeft verricht en wij maken daar een rekening van. U betaalt de rekening aan Infomedics en wij betalen uw zorgaanbieder. Als u verzekerd bent voor de behandeling rekenen wij eerst af met uw zorgverzekeraar. Daardoor hoeft u alleen nog de zorg te betalen die niet verzekerd is.

Extra service tijdens de behandeling

Als u een tandartsverzekering hebt, is het handig als uw tandarts kan zien of een behandeling binnen uw verzekering past of niet. Daarvoor heeft Infomedics software ontwikkeld. Al tijdens de behandeling krijgt u een duidelijk beeld over de financiële gevolgen van de voorgestelde behandeling. Dat is wel zo prettig voor u.

Langdurige zorg

Infomedics werkt niet alleen voor tandartsen, fysiotherapeuten en andere eerstelijns zorgverleners. Ook in de langdurige zorg maakt Infomedics het mogelijk dat zorgaanbieders hun werk betaald krijgen. Vooral regionale of landelijke zorginstellingen werken graag met Infomedics omdat het veel werk is om af te rekenen met de gemeenten die deze zorg financieren. Voor langdurige zorg krijgt u geen rekeningen omdat het hier altijd om verzekerde zorg gaat. 

Delen Volg ons online