Infomedics heeft het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren behaald!

Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren

Infomedics heeft onlangs het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren (SVI) behaald. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op, want zo’n keurmerk krijg je namelijk niet zomaar. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk moesten we aantonen dat er binnen onze organisatie op een sociale en maatschappelijk verantwoorde wijze wordt geïncasseerd. Dit werd bepaald aan de hand van interviews, documenten, procedures, communicatiemiddelen en een hele hoop andere zaken.  Neem eens een kijkje op http://keurmerk-svi.nl/ om meer te weten te komen over het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren.

 

Wat is er dan  sociaal aan het incasseren bij Infomedics?

Een rekening betalen is nooit leuk. Dat begrijpen wij bij Infomedics heel goed. Wij kiezen onze bewoordingen op patiëntnota’s daarom nauwkeurig. Teksten moeten rustig en vriendelijk zijn, maar moeten ook voldoende uitleg geven waarom de rekening betaald moet worden. Onze servicedesk medewerkers zijn getraind om iedereen op een prettige en juiste manier te woord te staan. Wanneer het mensen even niet lukt om te betalen, zoeken wij altijd naar een oplossing. Door bijvoorbeeld afspraken te maken over een betalingsregeling, ervaren mensen minder stress en zijn zij vaker in staat de rekeningen te voldoen! Bij Infomedics weet u dus zeker dat iedereen goed behandeld wordt. Ongeacht de situatie.

 

De uitreiking:

Het behalen van zo’n prachtig keurmerk mag natuurlijk gevierd worden! Naast lachende en stralende gezichten was er taart voor alle medewerkers!

Delen Volg ons online