SVI keurmerk

Sociaal Verantwoord Incasseren

De meeste mensen kennen ons van de rekening die we versturen. Meestal niet het leukste moment maar wel een belangrijk contactmoment. Vanuit Infomedics willen we dit moment zo aangenaam mogelijk maken. Eén van de manieren waarop wij dat doen, is door sociaal verantwoord te incasseren. Organisaties die dit keurmerk (SVI) voeren zijn zich bewust van hun sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we er alles aan doen om kosten te beperken en om onnodige kosten te voorkomen.  

Lees meer over Sociaal Verantwoord Incasseren

schuldenknooppunt keurmerk

Collectief Schuldregelen en Schuldenknooppunt 

Infomedics is aangesloten bij Collectief Schuldregelenvan NVVK Financiële Hulpverleners en bij het Schuldenknooppunt. Met Collectief Schuldregelen krijgt iemand met schulden veel sneller duidelijkheid. Dankzij het Schuldenknooppunt hoeft de schuldhulpverlener (bijvoorbeeld de gemeente) niet meer met alle individuele schuldeisers te schakelen, maar alleen met het knooppunt. Tenslotte kunnen vanuit het Saneringskrediet alle schuldeisers vanuit één krediet betaald worden. 

Dutch Dental Care groepsfoto

 

Dutch Dental Care Foundation

We gaan samenwerkingen aan die een bijdrage leveren aan de maatschappij en in lijn zijn met onze purpose. Zo zijn wij hoofdsponsor van de Dutch Dental Care Foundation(DDC). Een organisatie die in Kenia belangeloos met eenvoudige middelen tandheelkundige hulp, preventie en educatie verleent. Infomedics draagt deze organisatie een warm hart toe, en ondersteunt daarom zowel met financiële middelen als met vrijwilligers.  

Lees meer over onze samenwerking met DDC 

Voor Mekaar MSPS

 

 

Voor mekaar

We willen verschil kunnen maken voor mensen. We gaan onze handen uit de mouwen steken én het doen... ‘Voor mekaar’.

We gaan samen het land in en steunen ieder jaar een aantal goede doelen in Nederland. Onze medewerkers betrekken we daar nadrukkelijk bij, zij bepalen welk goed doel onze tijd, aandacht en energie ontvangt.

Lees meer over Voor mekaar