Geupdate: overgang Sandd naar PostNL

Update
Zojuist hebben wij vernomen dat vanaf 1 februari is PostNL officieel de nieuwe verzender van uw rekening van Infomedics. PostNL zal er alles aan doen om onze postverzending vanaf het begin goed te laten verlopen zodat uw rekeningen op het juiste moment bij u terecht komen. 

-----------

Alle post binnenkort bezorgd door PostNL
De overheid heeft aangekondigd dat PostNL concurrent Sandd mag overnemen. Begin december heeft PostNL aangegeven dat zij vanaf 1 februari 2020 alle post via het PostNL netwerk verwerken.

Infomedics post al eerder van Sandd naar PostNL
Wij verwachten dat deze aankondiging veel rumoer zal veroorzaken in de Sandd organisatie en dat daardoor de kwaliteit van de postbezorging op landelijk niveau onder druk komt te staan. Daarom hebben wij bij PostNL aangegeven onze poststroom zo snel mogelijk over te willen zetten naar het PostNL netwerk (in ieder geval vóór 1 februari 2020). De voorbereidingen daartoe zijn in volle gang en wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te realiseren.

PostNL heeft ons verzekerd dat zij de transitie goed begeleiden en onze post bij hun in goede handen is. Desondanks sluiten wij niet uit dat ook bij PostNL de bezorging onder druk komt te staan. Het is geen eenvoudige taak om zo’n groot volume binnen enkele maanden aan het netwerk van PostNL toe te voegen.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen PostNL en Sandd en de mogelijke gevolgen voor de bezorging van de rekeningen.