De digitale rekening van Infomedics

Koppeling Exact Online

Minder papier, lagere kosten en zorgconsumenten die sneller betalen. 

Deze manier van werken zorgt ervoor dat wij tot wel 60% van uw rekeningen digitaal kunnen versturen. Het versturen van een digitale rekening is ook nog eens eenvoudig. De zorgconsument hoeft alleen bij u aan te geven de rekening digitaal te willen ontvangen en daarbij naar welk e-mailadres en mobiele nummer wij de e-mail en sms moeten sturen. U legt deze gegevens eenmalig vast in uw praktijksoftware en wij versturen de rekeningen vervolgens digitaal. Gemakkelijker kan bijna niet.

Profiteer direct van lagere kosten

De kosten voor het versturen van een digitale rekening zijn lager dan die van een papierenrekening. Wilt u weten welke korting u geniet? Neem dan contact met ons op via 088 - 65 55 980.

Hoe werkt het voor de zorgconsument?

Uw zorgconsumenten hoeven geen portaal  aan te maken om een digitale rekening te kunnen ontvangen. De inhoud van de rekeningen is uiteraard goed beveiligd en alleen in te zien voor uw zorgconsument na een extra sms-verificatie.

In plaats van een papieren rekening, ontvangt uw zorgconsument in het vervolg een e-mail van ons. Vanuit de e-mail kan de rekening gedownload worden en direct betaald worden met iDeal of het Infomedics Betaalplan.

Opent de zorgconsument de e-mail niet? Dan versturen wij de rekening nogmaals op papier. Is de e-mail wel geopend maar de rekening nog niet betaald? Dan krijgt de zorgconsument een digitale herinnering van ons.

Neem contact met ons op

Denkt u nu: goed verhaal, maar wat kunnen ze nog meer voor mij betekenen? Dat vertellen wij u graag! Neem dan contact met ons op via 088 - 65 55 980 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.