Digitale assistent

Infomedics heeft een digitale assistent! Ze heet Ella en geeft 24/7 antwoord op de meeste vragen die ons gesteld worden. Wilt u weten wat Ella precies is of hoe ze heeft geleerd om de juiste antwoorden te geven? Lees hieronder meer. En wilt u haar gewoon wat vragen? Rechts onderin uw scherm kunt u een gesprek met haar starten!

Ella

Hoi! Ik ben Ella, de digitale assistent van Infomedics. Ik ga mijn best doen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ella, digitale assistent van Infomedics

Ella is onze digitale assistent. Ze bestaat niet echt, maar is een robot. De robot heeft verschillende vragen en antwoorden aangeleerd gekregen toen ze in het leven is geroepen. Doordat u en andere bezoekers van onze website vragen stellen aan Ella onthoudt ze steeds nieuwe dingen. In de toekomst kan ze dan ook op die vragen antwoord geven. Ze wordt hierbij geholpen door een aantal echte collega's van Infomedics. We voegen de vragen van de chat en telefoon samen en zo zorgen we dat digitale assistent Ella u steeds beter en sneller van dienst kan zijn. 

Ella kan u nu al helpen met vragen over uw rekening en betalingen, en in de toekomst met nog meer onderwerpen!

Ella kan nog niet in onze systemen kijken. Ze kan dus niet uw specifieke data of historie van rekeningen inzien. Maar ze kan wel algemene vragen beantwoorden, u naar de goede pagina verwijzen of de juiste contactgegevens tevoorschijn toveren. En mocht u er in gesprek met Ella niet uitkomen, dan kunt u binnen kantoortijden chatten met één van onze collega's.

Privacy
Uiteraard vallen Ella's werkzaamheden binnen hetzelfde privacy statement als de werkzaamheden van onze andere collega's. Ella behandelt de data die we in het chatvenster binnen krijgen vertrouwelijk en zal dit nooit delen met externe partijen. Wilt u meer weten over privacy en onze digitale assistent? Hier leest u meer.