D-Pay

Complete dienstverlening

Infomedics heeft samen met Intramed een unieke declaratiemodule ontwikkeld. Deze oplossing genaamd D-Pay is volledig geïntegreerd in Intramed en vermindert uw administratieve lasten van het veelal complexe declaratieproces.

D-Pay is een full factoring product. Dit betekent dat wij het volledige debiteurenrisico van de verstuurde nota’s van u overnemen. U scheidt daarmee de zorgrelatie van de financiële relatie en hebt geen omkijken meer naar betalers en niet-betalers. U kunt zich dan volledig op de zorgrelatie richten.

D-Pay zorgt daarnaast voor een efficiëntere en betere procesbeheersing met betrekking tot het declaratieproces. Correcties worden snel doorgevoerd en de  continuïteit in de geldstroom wordt gewaarborgd door de garantie van een vast uitbetalingstermijn.

Bovendien heeft u zelf de regie in handen. U  bepaalt namelijk voor een groot deel zelf wat er met een declaratie gebeurt op het moment dat er een afwijsbericht vanuit de zorgverzekeraar op komt. Een meerwaarde voor de praktijk omdat er nu zonder tussenkomst van de zorgverlener nota’s gestopt worden of direct naar de patiënt gaan.

Als er sprake is van een (rest)nota sturen wij die aan uw patiënt. Zo nodig worden patiënten schriftelijk herinnerd om te betalen. En als het echt nodig is schakelen wij een deurwaarder in. 

Voordelen D-Pay

  • Continuïteit van uw kasstroom
  • Snelle uitbetaling, indien gewenst al na 1 week, 2 weken of 4 weken
  • Automatische verwerking van retourinformatie
  • Reductie van fouten tot bijna nul
  • Extra tijdswinst voor extra inkomsten

Meer weten?

Delen Volg ons online