Infomedics betaalplan

Home / Infomedics betaalplan

 

Wilt u zich binnenkort laten behandelen door uw zorgverlener, maar kunt u niet direct de volledige rekening betalen? Via het Infomedics betaalplan kunt u een beperkt doorlopend krediet aanvragen. Met het betaalplan kunt u digitale zorgrekeningen van Infomedics laten betalen.

 

 

Infomedics betaalplan

Het betaalplan is een beperkt doorlopend krediet. Na acceptatie van uw kredietaanvraag krijgt u een kredietruimte (kredietlimiet) tot uw beschikking. Binnen uw kredietruimte kunt u zorgrekeningen laten betalen. U krijgt nooit direct geld op uw rekening gestort.

 

uitgebreide (visuele) handleiding

uitleg aanmaken Infomedics patiëntportaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*2 Uw aanvraag wordt beoordeeld op basis van diverse door u aangeleverde gegevens. Ixorg N.V. is de kredietverstrekker en is geregistreerd onder AFM vergunning 12042000. 

 

Kosten

De totale prijs van uw kredietaanvraag is afhankelijk van uw kredietlimiet, het opgenomen krediet en uw maandelijkse termijnbedrag. U betaalt enkel rente over het krediet dat u daadwerkelijk heeft opgenomen. Tijdens uw aanvraag wordt altijd de totale prijs van het krediet getoond. Kosteloos vervroegd aflossen is altijd mogelijk. In het rekenvoorbeeld hieronder vindt u een indicatie van de mogelijke kosten.

 

ixorg betaalplan & Infomedics

Infomedics B.V. werkt samen met ixorg N.V. voor het aanbieden van het Infomedics betaalplan. Infomedics treedt op als verbonden bemiddelaar van ixorg. Ixorg is de kredietverstrekker van het betaalplan. Infomedics ontvangt geen commissie voor het bemiddelen. Lees de dienstenwijzer voor meer informatie over de diensten die Infomedics verleent inzake het ixorg betaalplan.

 

Delen Volg ons online