Anders Medical Factoring B.V. draagt activiteiten over aan Infomedics B.V.

Anders Medical Factoring is in 2014 opgericht en levert sindsdien factoring diensten aan mondzorgverleners. Vanwege problemen bij de leverancier van het IT-systeem staat de continuïteit van de dienstverlening van Anders Medical Factoring onder druk.

Dit heeft Anders Medical Factoring genoodzaakt om op zoek te gaan naar het beste alternatief voor een vergelijkbare dienstverlening waarbij continuïteit voor de klanten gegarandeerd is. Anders Medical Factoring heeft besloten dat Infomedics de partij is die op korte termijn de dienstverlening van hen kan overnemen.

Anders-Medical Factoring_Overname

Infomedics verwerkt jaarlijks voor € 4,5 miljard aan zorgdeclaraties. Daarmee zijn we een ervaren en betrouwbare partij die op korte termijn het volume van alle Anders Medical Factoring klanten kan verwerken, zonder dat klanten daar hinder van ondervinden.

Klanten hebben tot uiterlijk 1 mei 2024 de mogelijkheid om declaraties bij Anders Medical Factoring aan te leveren. Daarna worden de activiteiten geleidelijk afgebouwd en op een zeker moment stopt Anders Medical Factoring te bestaan.

Lees hier meer over de overstap naar Infomedics

Lees het persbericht via onderstaande link