Alfredo Kuijer

Alfredo Kuijer is in 2018 gestart bij Infomedics. Met een studie Bedrijfseconomie en 15+ jaar werkervaring in de FMCG-markt was het tijd voor wat nieuws. Plan de campagne: MKB, max. 300 collega’s en het gevoel hebben dat je geen nummertje bent. Dat is gelukt. Inmiddels is Alfredo onderdeel van het Finance team en geniet hij nog iedere dag van zijn switch.  

“Solliciteren bij Infomedics was achteraf gezien precies zoals onze organisatie is. Er was ruimte voor vragen, het ging over mij als persoon, en of ik bij de organisatie zou passen. Ik vroeg aan het eind “Hoe vinden de collega’s het om hier te werken?”, het antwoord was niet vastomlijnd: binnen een minuut werd er iemand van de werkvloer naar binnen gehaald en kreeg ik mijn antwoord uit eerste hand. Dat soort keuzes maken, terwijl je in een ‘formeel’ sollicitatiegesprek zit, dat tekent Infomedics.”

‘We werken samen, én toch alleen’

“Het Finance-team is één team, maar iedereen heeft zijn eigen onderdelen. Met zijn zessen aan het blok bespreken we veel dingen direct. Ik vind het ook fijn werken dat er alleen aan het eind van de maand écht een vaste deadline is. De rest van mijn tijd is grotendeels vrij in te delen. We verwerken nu ’s ochtends met zijn drieën altijd de betalingen. Ik ben een ochtendmens, dus vind het heerlijk om op zo’n moment veel werk te kunnen verzetten. De middag is voor alle andere taken, die geen strakke deadline hebben.”

“Zodra je weet dat je denkt dat je het kent, vergeet het maar, want er is nog meer”

Alfredo Kuijer (Medewerker Finance)

‘De complexiteit van mijn baan zit hem deels in het systeem’

“Vaak denk ik hè, waarom weet ik dit nog niet? Of hoe zit dit? Doordat er verschillende partijen zijn, denk aan zorgverzekeraars, zorgconsumenten, klanten of deurwaarders, kan het soms echt een uitdaging zijn om het proces van een rekening te volgen. Er is op zo’n moment voldoende ruimte om  uit te zoeken hoe het proces verloopt, en gelukkig staan de collega’s klaar om je te helpen.”

‘Het leukst aan Infomedics vind ik de cultuur’

“Geen gemor en snel schakelen, we pakken dingen op en voor je het weet is het weer geregeld. En die snelle acties worden dan ook nog gezien. Ja, mensen letten hier op elkaar. De deur van de directeur staat open, zolang je niet ieder uur binnen loopt met onzin vragen, maar dat is logisch. En of hij er nou wel of niet is: de sfeer is gemoedelijk. Het zijn van een ‘klein’ bedrijf heeft bij Infomedics écht nog voordelen: je eigen initiatief wordt gewaardeerd, mits je even overlegd of het niet al geprobeerd is, en zo blijven we samen steeds weer verbeteren.”